Clare o pravidlech hereckého svazu Equity
Už existuje Clare Groganová, která je herečkou a dostala se tam jako první. Dostala kartu od Equity dřív než já, takže já musím být C. P. a ona Clare Groganová… Když si říkám Clare Groganová, tak se kvůli tomu hrozně rozčiluje a posílá mi uštěpačné dopisy.

Clare o znovu užívání svého jména po odchodu první Clare Groganové z Equity
Když jsem poprvé natáčela Červeného trpaslíka, přišla jsem do maskérny BBC v Manchesteru a na zrcadle měli skutečně fotografii druhé Clare Groganové! Sedla jsem si a tak a řekla jsem té dívce: „Možná si toho nevšimnete, ale vypadám úplně jinak než na téhle fotografii.“ Ona na to: „Vypadáš opravdu jinak“, a já na to: „To je vlastně proto, že to nejsem já!“ Tak mi to přišlo docela vtipné.

Červený trpaslík: Škvíra ve stázi – Clare o svatbě s Listerem
Byli jsme v Manchesteru v hotelovém pokoji, kde jsem se právě vdala za Craiga Charlese!… Vzala jsem si Listera, samozřejmě jsem si nevzala Craiga Charlese!… Myslím, že Kochanská byla jednou z těch postav, které byly v prvních sériích jako takový škádlící prvek k Listerovi. Vždycky to byla jen velmi malá role, nikdy to nebyla velká role, ale z nějakého důvodu utkvěla lidem v paměti. Nevím proč, opravdu nevím. Bylo to opravdu přímočaré, ať už se děly jakékoli technické věci, opravdu nepřekážely. Myslím, že jsme se prostě dobře bavili. Bylo to prostě docela vtipné, Craig je opravdu dobrý bavič, takže to vždycky trochu zmírní tlak a napětí, když začne blbnout.

Červený trpaslík: Psirény – Clare o roli Kochanské po třísériové pauze
Byla to opravdu krásná role, byla to skvělá zábava, ale už je to tak dávno. Jsem naprosto nadšená, že jsem zpátky. Je to déjà vu, opravdu. Byla jsem dost překvapená, když mi zavolali.

Článek přeložený administrátorkou z knihy Škvíra ve stázi: Neoficiální průvodce zákulisím Červeného trpaslíka (od autorky Jane Killick)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..