13 zajímavostí… Kochanská

JMÉNO: Kristine Kochanski.
 
ZNÁMÉ PŘEZDÍVKY: Žádné. Dobrá, štítek na její holografické projekční krabici se vlastně čte ‚Kochanski, CZ,‘ ale můžeme tento malý fakt ve jménu kontinuity přehlédnout, že?
 
ŽIVOČIŠNÍ DRUH: Člověk; byť je mrtvá.
 
POVOLÁNÍ: Pokud jde o Listera, přiváděl ji k šílenství tím, že vypadá skvěle v těsných šatech. Přítomnost Kochanské jako členka posádky „Červeného trpaslíka“ byla tou věcí, která ho držela při životě, jelikož se stala symbolem míru, spokojenosti a lásky, jenž si ve svém životě přál mít. Kochanská to bohužel tak úplně netušila, její tendencí bylo vnímat své povolání v souladu s „navigační důstojnicí na těžební lodi“. Samozřejmě nyní Holly jemně poukázal na to, že poté, co se rozpadla v prach, by mu byla opravdu dobrá akorát tak na posyp cest během sněžení!
 
PŮVOD: Celý svůj život byla člověkem, pravděpodobně.
 

VZDĚLÁNÍ: Ano, a spoustu. Kochanská byla určitě někým, jenž byl předurčen k úspěchům v životě; nebo alespoň by byla, pokud byste nevěděli, co se děje… Rimmer, jenž byl jejím opakem, ji považoval za „arogantní krávu“, ale snad mu vadila skutečnost, že se jí asi o deset let dříve podařilo snadno dosáhnout postavení důstojníka, na nějž on doteď nedosáhl.

 
SCHOPNOSTI/DOVEDNOSTI: Kochanská zůstává jedinou ženou, která je schopna zcela zamotat Listerovi hlavu; něco jako osobní dovednost a zázrak sám o sobě, vzhledem k jeho dřívější neochotě se usadit. Přisuzuje tomu do značné míry Kristinin úžasný úsměv!
 
KONÍČKY: Kochanská se často v dávných časech účastnila tance na zdánlivě častých společných setkáních Red Dwarf. Na rozdíl od některých dalších členů posádky si užívala členství v širším společenském kruhu.
 
HUDEBNÍ VKUS: Říká se, že má ráda popovou skupinu 20. století, „Altered Images“.
 
VZORY: Lidé bez skvrn kari na jejich košilích, zřejmě.
 
KOLEGOVÉ/SPOLUPRACOVNÍCI: – David Lister, třetí technik, Ti dva byli beznadějně a absolutně zamilovaní až po uši. Dobrá, jediným byl Dave. Poté, nebylo tak dávno, ho Kochanská odhodila ve prospěch někoho, koho měla skutečně ráda! Vypadá to, že jde o jejího staršího přítele.
– Bezejmenný spolubydlící, se kterým se Dave a Kocour krátce setkali, když se vrátili do minulosti Red Dwarf skrz škvíru ve stázi. Nebýt Lister při smyslech a bez rychlé akce, mohla se stát základem pro první Kocourovo setkání s něžnějším pohlavím.
– Znovu Dave Lister, i když starší a moudřejší verzí, jenž našel Budoucí Lister způsob, jak vycestovat v čase a konečně sebrat odvahu, aby se stala čestnou ženou a jeho milenkou. Dvojice měla líbánky v Ganymede Holiday Inn, po nichž byl jejich další společný osud nejasný. (Hej, o jaký vesmír se vlastně jedná?!!)
 
SKUPINOVÉ ZAMĚŘENÍ: Oceněná společnost „It’s A Wonderful Life“ (Je to skvělý život), s Red Dwarf Pobočkou (počet členů: 2 – D. Lister a K. Kochanská).
 
AMBICE: No, teď už nejsou tak důležité, že?! Jedna z Listerových ambicí je určitě se opět setkat se svou ztracenou láskou. Avšak nejblíže, kam se dosud dostal bylo setkání s Rimmerem, jenž vložil svůj dementní mozek do Kochanské hologramového těla. Postačilo to Listerovi upustit od samotné myšlenky jeho života – byť ne tolik, jako halucinace vyvolaná Olihní beznaděje, kdy neměl šanci úspěšně navázat vztah s Kochanskou, jenž se stala „předmětem“ jeho životní hry. Smutné, že?!
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..