Clare Grogan: Moje top desítka

01 THE SHANGRI-LAS: Past, Present And Future (Red Bird) [Minulost, součastnost a budoucnost] Nutí mě plakat!

02 MARVIN GAYE: Sexual Healing (CBS) [Sexuální léčba] Má oblíbená nahrávka z minulého roku. Ráda ji poslouchám v autě, když jedeme po dlouhé dálnici z Glasgow do Londýna.

03 ORANGE JUICE: Flesh Of My Flesh (Holden Caulfield Universal) [Tělo z mého těla] Nemohu si pomoci, ale stala jsem se fanouškem Orange Juicy! Znám je, ale už je tomu hrozně dávno, co jsem je viděla, jelikož už v Glasgow nežijí.

04 MICHAEL JACKSON: Billie Jean (Epic) Přála bych si umět tančit, jako on.

05 THE BLUEBELLS: Everybody’s Somebody’s Fool (London) [Každý je něčí blázen] Předpokládám, že se mi líbí, protože znám všechna slova, abych to mohla zpívat. Viděla jsem je milionkrát.

06 GRACE JONES: The Apple Stretching (Island) [Jablečný strečink] Přála bych si, abych mohla psát takovéto texty!

07 PRINCE: 1999 (WEA) Skvělá taneční nahrávka. Ráda tančím, ale nejsem moc dobrá.

08 SPANDAU BALLET: Truth (Reformation) [Truth] Rozplývám se.

09 THE B-52s: Give Me Back My Man (Island) [Vracím se zpátky ke svému muži] S touto nahrávkou se mohu ztotožnit. Cítím se dramaticky. Ne, nebudu se tím zabývat.

10 JUDY GARLAND: Meet Me In St. Louis (MCA) [Poznáme se v St. Louis] Jsem sentimentální hlupák. Minulé léto Gordon Sinclair (který hrál Gregoryho v Gregory’s Girl) a já jsme navštívili Ameriku na propagačním turné, a navštívili společně park, kde se do tohoto filmu natáčela scéna světového veletrhu. Byla jsem opravdu nadšená. Líbilo se mi hodně filmů Judy Garlandové.

Článek vyšel mezi lety 1981 – 1982

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..